Free songs
info@rooftech.se
+46 (0)73 995 67 81

Om Rooftech

Din takläggare för hela södra Skåne

Rooftech AB är ett företag som sätter kundens intressen i första led. Våra takläggare/snickare har lång erfarenhet av takbyte, takläggning, takreparationer och övriga takarbeten. Vi är utbildade takläggare och utför takläggning i södra Skåne både till företag, BRF och privatpersoner.

Våra takläggare vet hur viktigt det är för dig som kund att känna dig trygg. Vi erbjuder alltid kostnadsfria hembesök där vi går igenom dina önskemål och tillsammans hittar vi en lösning som passar just dina behov.

Vi lämnar alltid garanti på utförda arbeten. På takarbeten gäller alltid minst 10 års garanti. Vi påbörjar inte nya takarbeten innan vi är färdiga med det vi håller på med, vilket innebär att du vet när vi kommer, när vi går och när vi är färdiga.

Under vinterhalvåret arbetar våra takläggare/snickare även med inomhusarbeten och ni är varmt välkomna att kontakta oss när det gäller snickerier eller andra hantverksjobb. Vi samarbetar med andra certifierade hantverkare så som plattsättare, rörmokare och elektriker.

Vi utför allt som rör ert tak, fönster eller fasad.

Fönsterbyte och försäljning av fönster sker i samarbete med Norlux fönster.

  • Vi utför kvalificerade arbeten inom områdena ny- och omläggning, tilläggsisolering, reparation och underhåll av tak.
  • Vi kan också erbjuda helhetslösningar i samarbete med plåtslagare
  • Vi är en fristående entreprenör, men samarbetar med Monier, marknadens ledande tillverkare av produkter och system för branta tak.
  • Vi är auktoriserad takentreprenör av Monier och utför arbetet enligt föreskrivna metoder.
  • Vi kan erbjuda tätskiktsarbeten, totalentreprenader och servicearbeten
  • Asbestsanering med fulla licenser.
  • Vi utför även snöskottning av tak.

Våra arbeten utförs framför allt i trakterna kring Malmö, Lund, Ystad och Trelleborg, men hela södra Skåne är vårt upptagningsområde!

 Välkomna och boka gärna ett kostnadsfritt hembesök!